+48 74 81 62 730 biuro@sflour.pl

SILESIAN FLOUR

 

To numer 1 na globalnym rynku zbóż. Nazywana jest „Złotem Nowego Świata”

Trudno wyobrazić sobie kuchnię meksykańską bez masy kukurydzianej. To z niej powstają tortille i nachosy oraz cała gama tradycyjnych przekąsek i dań, które zdobyły ogromną popularność na całym świecie, także w Polsce. Jak zatem wyglądają kulisy produkcji tego cennego, gastronomicznego surowca? W jaki sposób uprawiane jest ziarno, które służy za bazę do wytwarzania masy? Na czym polega nowoczesna technologia FlexFarina opracowana przez firmę SILESIAN FLOUR Sp. z o.o.?

W artykule pokazujemy, jak wygląda droga kukurydzy od pola aż po gotowy produkt, który trafia do branży spożywczej. Przedstawiamy również naszą autorską technologię FlexFarina, która pozwala w nowoczesny i elastyczny sposób przetwarzać ziarno kukurydzy zgodnie z wymaganiami rynku.🌽

📌 Zapraszamy do lektury – https://www.portalspozywczy.pl/zboza/wiadomosci/to-numer-1-na-globalnym-rynku-zboz-nazywana-jest-zlotem-nowego-swiata,277372.html

Kontakt

 

mail: sales@sflour.pl

 

4 + 3 =

zadzwoń

Silesian Flour

– mąki funkcjonalne FHT
– mieszanki spożywcze

(+48) 74 81 62 730

dane

SILESIAN Flour Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 34
57-220 Ziębice

NIP: 8871806124
REGON: 022089856
KRS: 0000452675
BDO: 000107964

Copyright © 2025