
SILESIAN FLOUR
To numer 1 na globalnym rynku zbóż. Nazywana jest „Złotem Nowego Świata”
Trudno wyobrazić sobie kuchnię meksykańską bez masy kukurydzianej. To z niej powstają tortille i nachosy oraz cała gama tradycyjnych przekąsek i dań, które zdobyły ogromną popularność na całym świecie, także w Polsce. Jak zatem wyglądają kulisy produkcji tego cennego, gastronomicznego surowca? W jaki sposób uprawiane jest ziarno, które służy za bazę do wytwarzania masy? Na czym polega nowoczesna technologia FlexFarina opracowana przez firmę SILESIAN FLOUR Sp. z o.o.?

W artykule pokazujemy, jak wygląda droga kukurydzy od pola aż po gotowy produkt, który trafia do branży spożywczej. Przedstawiamy również naszą autorską technologię FlexFarina, która pozwala w nowoczesny i elastyczny sposób przetwarzać ziarno kukurydzy zgodnie z wymaganiami rynku.🌽
📌 Zapraszamy do lektury – https://www.portalspozywczy.pl/zboza/wiadomosci/to-numer-1-na-globalnym-rynku-zboz-nazywana-jest-zlotem-nowego-swiata,277372.html
Kontakt
zadzwoń
Silesian Flour
– mąki funkcjonalne FHT
– mieszanki spożywcze
(+48) 74 81 62 730
dane
SILESIAN Flour Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 34
57-220 Ziębice
NIP: 8871806124
REGON: 022089856
KRS: 0000452675
BDO: 000107964