+48 74 81 62 730 biuro@sflour.pl

SILESIAN FLOUR

 

Panierka nowej generacji. Jak mąki FHT zmieniają przemysł mięsny?

To rozwiązanie, które usprawnia produkcję, ale również pomaga tworzyć żywność smaczną, stabilną i bezpieczną – podkreśla dr inż. Izabela Toborowicz z Silesian Flour. Funkcjonalne mąki FHT i technologia FlexFarina to przełom w wytwarzaniu panierki o idealnej teksturze i trwałości, stosowanej nie tylko w przemyśle mięsnym.

Kontakt

 

mail: sales@sflour.pl

 

1 + 13 =

zadzwoń

Silesian Flour

– mąki funkcjonalne FHT
– mieszanki spożywcze

(+48) 74 81 62 730

dane

SILESIAN Flour Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 34
57-220 Ziębice

NIP: 8871806124
REGON: 022089856
KRS: 0000452675
BDO: 000107964

Copyright © 2025