+48 74 81 62 730 biuro@sflour.pl

Mąka aglomerowana

Mąka aglomerowana to unikatowy produkt na rynku, mający zastosowanie jako mąka specjalistyczna i funkcjonalna. To rodzaj mąki panierkowej, który poprawia przyleganie panieru do powierzchni elementu panierowanego, polepsza stabilność koloru po wysmażeniu, o dedykowanej i kontrolowanej lepkości. Mąka aglomerowana może być także użyta jako zamiennik bułki tartej, mąka podsypkowa oraz zagęstnik i wypełniacz w produktach mięsnych, garmażeryjnych i wegetariańskich. Dzięki czystej etykiecie oraz obniżonej w procesie termicznym mikrobiologii stanowi doskonałe rozwiązanie dla wielu zastosowań.

Dział handlowy

Michał Zaremba

tel.  (+48) 663 877 708
mail: sales@sflour.pl

 

zadzwoń

Silesian Flour

– mąki funkcjonalne FHT
– mieszanki spożywcze

(+48) 74 81 62 730

dane

SILESIAN Flour Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 34
57-220 Ziębice

NIP: 8871806124
REGON: 022089856
KRS: 0000452675
BDO: 000107964

Copyright © 2025