+48 74 81 62 730 biuro@sflour.pl
Kontrola jakości mąk FHT

Kontrola jakości mąk FHT

SILESIAN FLOUR   KONTROLA JAKOŚCI MĄK FHTW SILESIAN FLOUR GWARANCJĄ WYSOKIEJ JAKOŚCII BEZPIECZEŃSTWA PRODUKTÓW Mąki hydrotermicznie przetwarzane (FHT) zyskują na znaczeniu w przemyśle spożywczym dzięki swoim unikalnym właściwościom. Silesian Flour, jako...
Systemy panierujące

Systemy panierujące

SILESIAN FLOUR   SYSTEMY PANIERUJĄCE DLA CONVENIENCE FOOD Oferujemy kompleksowe systemy panierujące, które spełniają najwyższe wymagania rynku i oczekiwania Twojej firmy. Nasze innowacyjne mieszanki panierujące zapewniają przewagę konkurencyjną dzięki wyjątkowemu...
Adhezja i kohezja

Adhezja i kohezja

SILESIAN FLOUR   ADHEZJA I KOHEZJA W SYSTEMACH PANIERUJĄCYCH – KLUCZ DO IDEALNEGO PRODUKTU Adhezja i kohezja to dwa kluczowe zjawiska fizykochemiczne, które mają ogromne znaczenie w procesie panierowania produktów spożywczych, zwłaszcza w segmencie convenience...