Mąka kukurydziana na makaron

Mąka kukurydziana na makaron to produkt uzyskany dzięki specjalistycznej obróbce mąki, mający zastosowanie w produkcji makaronu.

Właściwości

  • produkt przetworzony i wysuszony
  • kontrolowana granulacja
  • możliwość uzyskania dobrej elastyczności ciasta
  • produkt niemodyfikowany genetycznie
  • możliwość zastosowania mąki na liniach do makaronów pszennych
  • czysta etykieta

Zastosowanie

  • różne rodzaje makaronów
  • pelety
  • mieszanki panierujące na bazie kukurydzy

Niniejsze materiały mają charakter jedynie informacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego oraz innych przepisów prawnych. Osoby zainteresowane powinny skontaktować się z Dostawcą w celu sprawdzenia lub potwierdzenia przydatności danego produktu do określonego zastosowania lub dla osiągnięcia określonego efektu. Ilustracje zawarte w niniejszych materiałach mają charakter poglądowy i stanowią jedynie propozycję podania bądź zastosowania.

adminMąka kukurydziana na makaron